Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel!


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Frunniken is een erotische online ontmoetingsplek voor Single Vrouwen en Mannen, waar je voornamelijk erotische contacten online kunt ontmoeten. Inschrijven is gratis en wordt beloond met gratis credits, zodat je als nieuwe gebruiker direct kunt uitproberen of er een Erotisch contact voor je tussen zit of zelfs een langdurige seksrelatie.

Frunniken in het kort

Logo of Frunniken
Frunniken
Frunniken
Frunniken

Wat kost Frunniken?

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,95€24,950
3 maanden€59,85€19,9520
6 maanden€107,70€17,9540
1 jaar€191,40€15,7350
52%

Frunniken Ervaringen & Beoordelingen

7.9
52%
362 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde frunniken gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Kelly beoordeelde Frunniken
25 Jan 2020
60%
Ik raad Frunniken niet aan

Smerige oplichters

Ik heb nooit om info gevraagd maar ze sturen 7423790 schrijf je nu in mails per dag..een afmelden mogelijkheid is er niet en het contact formulier is nep..walgelijk ongepast ???

Janka beoordeelde Frunniken
14 Dec 2019
60%
Ik raad Frunniken niet aan

Rotzooi op deze site

1 van de slechtste fake site's waar ik op kom .

Mii beoordeelde Frunniken
16 Jul 2019
60%
Ik raad Frunniken aan

Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op frunniken ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

Joke beoordeelde Frunniken
15 Jul 2019
60%
Ik raad Frunniken aan

Snel contact met leuke mannen

Voor een vrouw als mij is frunniken een uitkomst. ben namelijk niet zo handig met computers en sites met van die ellenlange vragenlijsten is voor mij niet te doen. het gaat mij niet om het daten maar meer om het contact online. heb wel een keer een echte ontmoeting gehad met een man maar dat was niet veel soeps. ik ontvang bijna dagelijks een berichtje van een onbekende kerel en soms ook een leuke. de meeste mannen die ik wat stuur reageren of ach op sommige nieuwelingen na want die begrijpen het misschien nog niet hoe het werkt of kijken eerst de kat uit de boom. ik ben altijd direct eerlijk over wat ik wel of niet wil. maar wat uitdagende foto's ruilen doe ik vaak wel want bij de meeste ben ik dan toch niet met mijn gezicht zichtbaar.

F.. beoordeelde Frunniken
07 Jul 2019
60%
Ik raad Frunniken aan

Aparte naam, wel veel contact.

Ik ben een man van 33 jaar oud uit de regio haarlem en wens verder liever anoniem te blijven. heb me hier onlangs ingeschreven en al aardig wat credits verbruikt. ik vind het leuk om hier op te chatten met de dames die er overigens erg goed uit zien en extra fotos sturen als ik erom vraag. in het echte leven heb ik niet zoveel aanspraak van vrouwen dus zon site als dit is voor mij een uitkomst. ik ben een man en heb ook behoefte dus wil soms ook seksueel zijn. het liefst met een vrouw erbij natuurlijk, daarom chat ik met deze vrouwen omdat zij mij wel begrijpen. de naam hield me in het begin een beetje tegen en wilde eigenlijk weer verder zoeken. maar een meisje daarop contacteerde mij en het klikte gelijk. dus voor mij is het wel een goede site.