Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:34:07 ) Frunniken Review » 5 Ervaringen & Klachten (2023)

Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Frunniken is een erotische online ontmoetingsplek voor Single Vrouwen en Mannen, waar je voornamelijk erotische contacten online kunt ontmoeten. Inschrijven is gratis en wordt beloond met gratis credits, zodat je als nieuwe gebruiker direct kunt uitproberen of er een Erotisch contact voor je tussen zit of zelfs een langdurige seksrelatie.

Frunniken in het kort

logo Frunniken Frunniken
Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel! logo Frunniken

Ervaringen & Beoordelingen

7.9
362 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde frunniken gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Kelly beoordeelde Frunniken
Kelly (45 jaar) 25 januari 2020
Ik raad Frunniken niet aan Smerige oplichters

Ik heb nooit om info gevraagd maar ze sturen 7423790 schrijf je nu in mails per dag..een afmelden mogelijkheid is er niet en het contact formulier is nep..walgelijk ongepast ???

Janka beoordeelde Frunniken
Janka (72 jaar) 14 december 2019
Ik raad Frunniken niet aan Rotzooi op deze site

1 van de slechtste fake site's waar ik op kom .

Mii beoordeelde Frunniken
Mii (66 jaar) 16 juli 2019
Ik raad Frunniken aan Oud maar toch gewild

Hallo, ik heb mij op frunniken ingeschreven.. Verwachte er weinig van als vrouw van 66, maar goed toch heel berichten en verzoeken. Dat had ik niet verwacht, maar voelde me wel gevleid moet ik eerlijk toegeven. Het contact online bevalt me zo prima en of ik verder ga, dat weet ik nog niet. Ik doe het even rustig aan en pijl het een beetje af daar.

Joke beoordeelde Frunniken
Joke (62 jaar) 15 juli 2019
Ik raad Frunniken aan Snel contact met leuke mannen

Voor een vrouw als mij is frunniken een uitkomst. ben namelijk niet zo handig met computers en sites met van die ellenlange vragenlijsten is voor mij niet te doen. het gaat mij niet om het daten maar meer om het contact online. heb wel een keer een echte ontmoeting gehad met een man maar dat was niet veel soeps. ik ontvang bijna dagelijks een berichtje van een onbekende kerel en soms ook een leuke. de meeste mannen die ik wat stuur reageren of ach op sommige nieuwelingen na want die begrijpen het misschien nog niet hoe het werkt of kijken eerst de kat uit de boom. ik ben altijd direct eerlijk over wat ik wel of niet wil. maar wat uitdagende foto's ruilen doe ik vaak wel want bij de meeste ben ik dan toch niet met mijn gezicht zichtbaar.

F.. beoordeelde Frunniken
F.. (33 jaar) 7 juli 2019
Ik raad Frunniken aan Aparte naam, wel veel contact.

Ik ben een man van 33 jaar oud uit de regio haarlem en wens verder liever anoniem te blijven. heb me hier onlangs ingeschreven en al aardig wat credits verbruikt. ik vind het leuk om hier op te chatten met de dames die er overigens erg goed uit zien en extra fotos sturen als ik erom vraag. in het echte leven heb ik niet zoveel aanspraak van vrouwen dus zon site als dit is voor mij een uitkomst. ik ben een man en heb ook behoefte dus wil soms ook seksueel zijn. het liefst met een vrouw erbij natuurlijk, daarom chat ik met deze vrouwen omdat zij mij wel begrijpen. de naam hield me in het begin een beetje tegen en wilde eigenlijk weer verder zoeken. maar een meisje daarop contacteerde mij en het klikte gelijk. dus voor mij is het wel een goede site.

logo Frunniken
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
362 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Frunniken specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen50.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %78-22
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.