Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 20-08-2022 [time] => 4:41:30 ) FlirtyMature Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

FlirtyMature: Echte senioren dating met echte senioren die hun hart openstellen voor nieuwe liefde

Laatst bijgewerkt op 28 juli 2021

FlirtyMature is een online datingservice die zich inzet voor oudere mannen en dames die serieuze relaties proberen te vinden. De site wordt over het algemeen bevolkt door hetero paren, maar alle seksuele geaardheden in de LGBTQ gemeenschap zijn welkom op deze bijzondere dating service. Het doel van deze site is alleenstaande mannen en vrouwen te helpen hun gezochte partners te ontmoeten. Deze online datingdienst is overal ter wereld toegankelijk, want hij heeft ook een mobiele app. Lees mee in deze FlirtyMature recensie want we gaan er diep op in en belichten waar het allemaal om draait.

  • Groot gebruikersbestand. De FlirtyMature website heeft een groot gebruikersbestand, dus je zult nooit zonder nieuwe leden komen te zitten om te zoeken, berichten te sturen, of misschien oog in oog te voldoen.
  • Meldingssysteem. Het meldings- en waarschuwingssysteem helpt je bovendien op de hoogte te blijven van wie je profiel bekijkt, wie je zomaar een berichtje stuurde en wie volgende week koffie met je zou willen drinken.
  • Gratis 3 dagen superieure proef. Nog een uitstekend nieuwtje is dat FlirtyMature na registratie een 3-daagse geheel gratis proefversie aanbiedt. Zo kun je genieten van de voordelen van het premium lidmaatschap, echter nog steeds met beperkingen.
  • Mogelijkheid om te betalen voor toegang gedurende 1 week. Dit is een uitstekende keuze voor wie vertrouwd wil raken met het werk van de site zonder een maand-tot-maand lidmaatschap te betalen. Een 1-weeks abonnement kost je slechts $7, en gedurende die tijd kun je kiezen of je je premium toegang wilt herstellen of niet.
  • Gemakkelijk in gebruik. Omdat de website oorspronkelijk voor oudere mensen gemaakt werd, is dit nog een groot pluspunt. Het ontwerp en de functionaliteit van de site zijn echt gebruiksvriendelijk, de registratie- en correspondentieprocedure is eenvoudig en intuïtief
  • Zoals de Galerij functie. Deze functie, die enigszins aan Tinder doet denken, boeide sitegebruikers en behoort nu tot de populairste methoden om zelf een match te vinden. Je krijgt profielen van willekeurige gebruikers te zien, en je kiest of je ze leuk vindt of vermijdt.

Minder sterke punten

  • Beperkingen voor gratis leden. Helaas moet je wat geld betalen voor een opgewaardeerd lidmaatschap om toegang te krijgen tot een paar van de nuttigste functies op de website, waaronder onbeperkt berichten.
  • Het opzeggen van een premium lidmaatschap kan erg lang duren.
  • Ontbreken van een FlirtyMature app. Ja, nu is dit ontegenzeggelijk een negatieve eigenschap voor een datingsite, omdat veel mensen nu weinig tijd achter een thuiscomputer doorbrengen.
  • De site is niet ideaal voor wie partners zoekt van precies hetzelfde geslacht. Hier zoekt de meerderheid van de gebruikers een heteroseksuele relatie. Toch kun je op de site talrijke LGBT + agenten vinden.
  • Alle foto's van gebruikers zijn gemakkelijk te bekijken, alleen voor betaalde accounts.
  • Ondanks het werk van het beheer van de website kun je hier echter nepprofielen vinden.

Mensen die in de vorige eeuw volwassen werden zullen er misschien verbaasd over zijn dat mensen tegenwoordig het Internet gebruiken om hun geliefde te vinden. Dit is echter een veel eenvoudiger en minder stressvolle techniek voor mensen van alle leeftijden. In een live conferentie is het een uitdaging om de ander veel beter te leren kennen, vooral als die haast heeft om naar huis of naar andere plaatsen te gaan. Zo'n probleem is er niet bij praten op het Internet, want dat kan op elk moment en op elke plaats die toegang tot het netwerk biedt.

De technologie heeft het nu mogelijk gemaakt mensen te ontmoeten waarvan je het bestaan niet wist en die net als jij verlangen, wat de dating pool aanzienlijk vergroot. De ledenpoel van FlirtyMature omvat singles die in alle 50 staten van de VS wonen en in meer dan 20 landen over de hele wereld, wat goed is voor zo'n 300.000 actieve gebruikers per week.

In de loop der jaren begint een groeiend aantal senioren de mogelijkheden die het Internet biedt te waarderen. Velen van hen leerden van hun kinderen mobiele telefoons of laptops te gebruiken, dankzij welke ze nu individueel kunnen grasduinen in eigentijdse technologieën. Om deze factor neemt de populariteit toe van datingsites als FlirtyMature die hun diensten alleen aan ouderen aanbieden. Ze zorgen ervoor dat zulke individuen zich niet onprettig voelen tussen veel jeugdiger individuen, en bieden je evenzo de gelegenheid om alleen te praten met individuen die van dezelfde leeftijd zijn. Dan is het voor beide partijen gemakkelijker om contact te ontwikkelen en dat in dagelijkse gesprekken te behouden. FlirtyMature brengt het naar een hoger niveau wat betreft casual dating in vergelijking met andere soortgelijke mogelijkheden.

FlirtyMature Samenvatting

FlirtyMature summary

Als je een datingsite op de markt zoekt die aan je specifieke eisen voldoet en eenvoudig te gebruiken is, kun je een kijkje nemen op de FlirtyMature site. Als je een alleenstaande oudere man of dame bent die op zoek is naar ontmoetingen, flirten, alledaagse afspraakjes of zelfs serieuzere relaties, dan is er een dating site die je kan helpen je dating doelen te bereiken. FlirtyMature is de datingsite waar je op gewacht hebt, waarmee je snel in contact kunt komen met andere geïnteresseerde gebruikers van vergelijkbare leeftijd en die je helpt meer afspraakjes te hebben met andere geweldige en aantrekkelijke singles.

Vergeleken met andere online datingsites heeft FlirtyMature een groot gebruikersbestand, verschillende methoden om matches te krijgen, en het biedt alleenstaande vrouwen op de site de mogelijkheid om alleenstaande mannen gratis te berichten.

FlirtyMature draait om meer dan alleen instant messaging en flirten. Het duurt niet lang om volledig uit te vinden hoe het werkt. Je moet echt klant zijn bij het inspecteren van al zijn functies om de beste resultaten te krijgen.

FlirtyMature match-swipe

Het publiek van FlirtyMature

Het merendeel van de profielen op de site bestaat uit vrijgezelle kerels op leeftijd die op zoek zijn naar een vrouwtje. Want dames krijgen een ruime keuze aan ideale mannen om uit te kiezen, en dat is geweldig. Meestal komen individuen naar de site op zoek naar heteroseksuele relaties, maar het is niet verboden je in te schrijven en individuen die een partner van het hele zelfde geslacht zoeken.

Het merendeel van de leden van de website woont in de Verenigde Staten, maar er zijn ook thuisblijvers uit andere Engels sprekende landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Australië of Canada.

Personen van elke leeftijd registreren zich op de site. Omdat de FlirtyMature website niet alleen een platform is om een partner te ontdekken voor flirten en seks, maar ook een plaats waar je gewoon gezellig kunt chatten.

FlirtyMature Site Kenmerken

FlirtyMature features

Het is een feit dat je bij FlirtyMature niet uitgekeken raakt, of je nu een volledig lid bent of niet. Ze hebben tal van speciale functies waarvoor je volledig lid moet zijn, maar er zijn er ook die dat niet doen.

De registratieprocedure op de FlirtyMature website is heel vergelijkbaar. Geef je naam en leeftijd op, en ook je e-mail adres en wachtwoord. Na voorregistratie kun je je profiel aanvullen door info toe te voegen zoals je interesses, hobby's of dergelijke. Niettemin, als je een individu van een bepaalde leeftijd wilt ontmoeten, kun je dat ook invoeren in de zoekinstellingen. Het is evenzeer aan jou of je de betaalde variant kiest of de geheel gratis aanhoudt.

Veiligheid

FlirtyMature Safety

We stellen de veiligheid van je online dating voorop. De FlirtyMature site is immers een rustige en veilige plaats in de wereld van online dating om een ware liefde te vinden. Daarom is er op de website een bevestiging van profielen per e-mail. Alsmede een handmatige bevestiging van foto's door de administratiegroep. Deze 2 procedures beperken de meeste nepprofielen. Maar toch, wees bedachtzaam en voorzichtig bij het communiceren. Bij verdacht gedrag van je gesprekspartner kun je dit melden aan de hulpdienst.

Echt typisch is dat beheerders van datingsites zich niet helemaal aan het privacy beleid houden en accounts die op de platforms gemaakt worden niet valideren. Met de FlirtyMatures site hoef je niet te stressen over de beveiliging van je informatie. Je e-mail adres en telefoonnummer die je tijdens de registratie verstrekt zijn streng beveiligd en onbevoegden kunnen er niet bij. Jij beslist wie en welke info je laat zien.

Oplichterskosten

Zoals eerder besproken is de site er trots op dat ze haar gebruikers alleen veilige en effectieve dating en gelegenheden biedt. Ze zijn dus echt streng als het om oplichters, nepaccounts en lokvogels gaat. Bovendien kun je voortdurend alles melden wat je verdacht vindt.

Contact informatie

FlirtyMature

De gebruikersassistentie werkt 24/7 om je een plezierige en veilige communicatie op de website te bieden. Als je vragen of problemen hebt bij het gebruik van de site, neem dan contact met ons op: support@flirtymature.com.

Samenvatting

Zoals je ziet zijn er heel wat redenen waarom je je op de FlirtyMature website zou moeten registreren. Deze website stelt je niet alleen in staat een partner te vinden, maar ook gewoon een paar goede gesprekken te voeren met interessante personen. Portalen die speciaal voor senioren zijn voorbereid zijn echt een geweldig idee en het lijkt erop dat er elk jaar meer en meer van zullen komen.

FlirtyMature in het kort

Leukste kenmerkenFlirtcast, als je een hekel hebt aan het steeds opnieuw typen van dezelfde berichten, is deze functie voor jou gemaakt. Met Flirtcast kunnen gebruikers berichten die al in FlirtyMature zijn ingesteld naar veel mensen tegelijk sturen.
Het beste voorMensen tussen de 35-55, seksueel actieve senioren of liefhebbers van matures
SuccesverhaalFlirtyMature, die, in tegenstelling tot andere datingsites, een up-to-date telefoon-app heeft. De app is te vinden in de Google Playstore, iOS Store en zelfs de Windows Store voor degenen die Windows-telefoons gebruiken
logo FlirtyMature FlirtyMature
FlirtyMature: Echte senioren dating met echte senioren die hun hart openstellen voor nieuwe liefde logo FlirtyMature
Voordelen
  • Het is gratis om profielen te bekijken
  • Heeft een esthetische gebruiksvriendelijke interface
  • Premium lidmaatschapsplan van 3 dagen beschikbaar
  • Grote gemeenschap van gebruikers
  • Effectieve klantenservice.
Nadelen
  • Fotoalbums kunnen alleen worden bekeken door premium gebruikers
  • De verhouding mannen is groter dan die van vrouwen
  • Privéberichten zijn alleen beschikbaar voor premium gebruikers.

Wat kost FlirtyMature?

Prijsstelling

Er zijn 4 verschillende mogelijkheden om je te abonneren op het lidmaatschap van een FlirtyMature website:

  1. Ter introductie en kennismaking met de premium voordelen van deze flirtsite, kan je voor slechts €1,88 per dag, 3 dagen lang onbeperkt gebruik maken van de premium features
  2. Terugkerende maandelijks lidmaatschap. De eerste lidmaatschapskeuze is over het geheel genomen de snelste, maar is evenzeer de prijzigste op basis van regelmatige maandelijkse betalingen. Voor een maand kost het lidmaatschap je €24,99.
  3. Drie maanden lidmaatschap. De tweede optie is misschien iets voor jou als je een langdurige verbintenis wenst en minder geld wilt uitgeven. Voor in totaal €67,47 kun je genieten van een drie maanden durend premium-lidmaatschap
  4. Zes maanden lidmaatschap. Het derde alternatief tenslotte is het goedkoopst, maar is tegelijk een langdurige verbintenis. Voor het zes maanden durende lidmaatschap abonnement betaal je slechts €16,10 per maand voor een totaal van €96,60.

Voordelen van een Betaald Account

FlirtyMature premium lidmaatschap

Zoals elk ander datingplatform gebruikt FlirtyMature zowel een gratis als een betaald lidmaatschap. Zoals hierboven getoond, kun je het aantal maanden kiezen dat je lidmaatschap duurt. Laten we eens kijken naar de voordelen en functies van een betaald account.

  1. Geavanceerde zoekfilters. Er is ook een zoekveld waarmee je kunt proberen gebruikers te vinden op basis van de streek of staat van het land waarin ze liggen. Er zijn maar een paar zoekfilters direct beschikbaar voor gratis gebruikers van de website, dus je zult moeten upgraden om als betaalde gebruiker meer keuzemogelijkheden in de zoekbalk te hebben. Met een betaald lidmaatschap heb je de mogelijkheid om sneller gebruikers uit te filteren die aan je eisen voldoen en bij wie je een betere chemie zou hebben als een mogelijke match voor jou.
  2. Onbeperkt berichten versturen. De gewone berichtendienst is gemakkelijk beschikbaar voor alle basisgebruikers en de geavanceerde dienst wordt aangeboden aan leden die werkelijk betaald hebben. De gratis versie van de site stelt je in staat om 5 berichten per dag te versturen en de premium variant biedt je de onbeperkte kans om met hete vrouwen en mensen te chatten.
  3. Mogelijkheid om video's op te nemen en te versturen. Betalende gebruikers kunnen video's opnemen, zowel voor hun profiel als om ze aan de correspondentie toe te voegen. Dit is een fantastische functie die niet gemakkelijk beschikbaar is op tal van andere datingsites, en dit is wat de FlirtyMature website verschillend maakt.

Mogelijkheid van een gratis account

Een gratis account heeft niettemin alle standaardfuncties om vertrouwd te raken met de website. Je zult een account gratis tot 5 berichten per dag kunnen versturen en registreren. Ook Like Gallery wordt je geheel gratis aangeboden. Bovendien kunnen gebruikers van een gratis account nog steeds zoeken, profielen van andere gebruikers bekijken en ze leuk vinden.


Veel gestelde vragen over FlirtyMature

Wij helpen je graag verder

  • Ja, de site is veilig en legaal, zoals we al besproken hebben in onze FlirtyMature recensie. Hoewel de site nogal vrij is, heeft ze veiligheidsmaatregelen om destructieve en oneerlijke activiteiten die de voorwaarden en condities schenden te voorkomen.

  • Het platform gebruikt zowel gratis als betaalde functies. Voor het standaard lidmaatschap hoef je niet te betalen, maar je moet je wel inschrijven voor hun plannen als je de essentiële functies van de website wilt gebruiken.

  • De site heeft nog geen FlirtyMature app, maar je kunt de mobiele versie van de website gebruiken om in contact te blijven met je vriendinnen. Dit betekent dat je er toegang toe hebt zolang je een browser op je telefoon hebt.

    De mobiele variant van de website heeft alle dezelfde woningen en functies als een gewone site.

    Houd er niettemin rekening mee dat je een sterke en gereputeerde internetverbinding nodig hebt om er iets aan te hebben. Omdat het platform de volledige websitefuncties in een mobiele versie biedt, kan het een paar minuten duren voor de pagina helemaal vol is.

  • FlirtyMature is een wereldwijde datingsite, dus je kunt hem gebruiken en benaderen in landen als de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Italië, Duitsland en in totaal in meer dan twintig andere landen.

  • Gelukkig duurt het FlirtyMature registratieproces maar een paar minuten, zodat je snel kunt beginnen met chatten en nieuwe individuen ontmoeten. Het duurt ruwweg 5 minuten of meer om de procedure te voltooien. Dit komt doordat het platform aanvankelijk veel vragen moet beantwoorden, zoals je relatiestatus, wat probeer je te vinden, enz.

    Na het registreren moet je je account eerst valideren voor je verder gaat. Bestudeer je e-mail en klik op de door de site gezonden link.

    Dan kun je meteen de andere profielgegevens invullen en schitterende foto's uploaden om gezien te worden en meer actie te beleven. Maar je kunt dit voortdurend later doen als je geen zin hebt om eerst je profiel in te vullen. Bedenk ook dat je altijd details in je profiel kunt bewerken/wijzigen, in het bijzonder de beschrijving van jezelf.

    Alle geregistreerde gebruikers zullen de mogelijkheid hebben om geolocatie te gebruiken om te bladeren door leden in hun huidige locatie.

Staat je vraag over FlirtyMature er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
logo FlirtyMature
Onze score 6.1
Gemiddelde beoordeling
52 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 25 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

FlirtyMature specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd35-55
  • InschrijvingenInschrijvingen1.100.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %68 / 32
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in augustus 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.