Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

FlirterigeDates: Fflirterigedates is een site voor singles die in de bloei van hun leven blijven


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

flirterigedates is een datingsite gemaakt voor singles die in de bloei van hun leven blijven. Deze website heeft gebruikers in alle leeftijdsgroepen, om die reden zal bijna iedereen de mogelijkheid hebben om hier een match te ontdekken.


Deze datingsite concentreert zich op relatie, casual dates en langdurige relaties. Het abonnement is ook goed in balans, het bestaat uit 52% vrouwen en 48% mannen.


Inschrijven gaat snel, je kunt snel filteren en zoeken naar je match. Om je kansen te vergroten is het aan te raden wat afbeeldingen toe te voegen en je profiel af te maken.


Om alle mogelijkheden optimaal te benutten bieden ze eerst een proefperiode van 3 dagen, die ik persoonlijk uiterst probleemloos vond, zodat je kunt zien of deze datingsite iets voor jou is. Vanaf daar kun je kiezen uit abonnementen van maand tot maand, wat tegenwoordig de norm is bij veel online datingsites.


Voordelen van FlirterigeDates


Een groot pluspunt van Flirterigedates is de chatfunctie, waarmee je direct in gesprek kunt gaan met je potentiële matches. Ook is het fijn dat elke gebruiker op zijn profiel heeft staan waarnaar hij op zoek is, zodat je zeker weet dat je je tijd niet verdoet. Bovendien is de site heel overzichtelijk en zie je bij elk profiel "vergelijkbare profielen", zodat je snel met veel matches van jouw smaak in contact kunt komen.


Nadelen van FlirterigeDates


Bij sommige profielen duurde het even voor ik een actie kreeg, maar goed, ik begrijp dat personen ook aan het werk zijn en niet voortdurend tijd hebben om snel te reageren. Mogelijk ben ik ook een beetje onrustig;-RRB-.


Onze conclusie


Na het testen van Flirterigedates.com heb ik contact opgenomen met een aantal buitengewoon goede matches, en heb ik een aantal heel goede chatgesprekken gehad. Ik heb het gevoel dat zowel mannen als vrouwen hier in feite op zoek zijn naar casual dates of langdurige relaties. Ik raad deze site aan iedereen aan die op een laagdrempelige manier in contact wil komen met gelijkgestemden.

FlirterigeDates in het kort

Logo of FlirterigeDates
FlirterigeDates
FlirterigeDates
FlirterigeDates