Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:33:28 ) FlirterigeDates Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

FlirterigeDates: Fflirterigedates is een site voor singles die in de bloei van hun leven blijven

Laatst bijgewerkt op 24 september 2022

flirterigedates is een datingsite gemaakt voor singles die in de bloei van hun leven blijven. Deze website heeft gebruikers in alle leeftijdsgroepen, om die reden zal bijna iedereen de mogelijkheid hebben om hier een match te ontdekken.


Deze datingsite concentreert zich op relatie, casual dates en langdurige relaties. Het abonnement is ook goed in balans, het bestaat uit 52% vrouwen en 48% mannen.


Inschrijven gaat snel, je kunt snel filteren en zoeken naar je match. Om je kansen te vergroten is het aan te raden wat afbeeldingen toe te voegen en je profiel af te maken.


Om alle mogelijkheden optimaal te benutten bieden ze eerst een proefperiode van 3 dagen, die ik persoonlijk uiterst probleemloos vond, zodat je kunt zien of deze datingsite iets voor jou is. Vanaf daar kun je kiezen uit abonnementen van maand tot maand, wat tegenwoordig de norm is bij veel online datingsites.


Voordelen van FlirterigeDates


Een groot pluspunt van Flirterigedates is de chatfunctie, waarmee je direct in gesprek kunt gaan met je potentiële matches. Ook is het fijn dat elke gebruiker op zijn profiel heeft staan waarnaar hij op zoek is, zodat je zeker weet dat je je tijd niet verdoet. Bovendien is de site heel overzichtelijk en zie je bij elk profiel "vergelijkbare profielen", zodat je snel met veel matches van jouw smaak in contact kunt komen.


Nadelen van FlirterigeDates


Bij sommige profielen duurde het even voor ik een actie kreeg, maar goed, ik begrijp dat personen ook aan het werk zijn en niet voortdurend tijd hebben om snel te reageren. Mogelijk ben ik ook een beetje onrustig;-RRB-.


Onze conclusie


Na het testen van Flirterigedates.com heb ik contact opgenomen met een aantal buitengewoon goede matches, en heb ik een aantal heel goede chatgesprekken gehad. Ik heb het gevoel dat zowel mannen als vrouwen hier in feite op zoek zijn naar casual dates of langdurige relaties. Ik raad deze site aan iedereen aan die op een laagdrempelige manier in contact wil komen met gelijkgestemden.

FlirterigeDates in het kort

logo FlirterigeDates FlirterigeDates
FlirterigeDates: Fflirterigedates is een site voor singles die in de bloei van hun leven blijven logo FlirterigeDates
logo FlirterigeDates
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
16 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 46 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

FlirterigeDates specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen110.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %68% / 32%
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.