Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:06:51 ) Flirtchat Review » 1 Ervaringen & Klachten (2022)

Flirtchat: Op zoek naar sexcontact? Chat met gelijkgestemde!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Flirtchat is een van de meest spannende en sexy hangout wat online te vinden is. Zowel jong als oud zijn hier op zoek naar spannende contacten. Flirtchat.nl staat voor ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met gelijkgestemden. Gebruikers kunnen zich tijdelijk gratis registreren en betalen daarna ook geen abonnements kosten. Inschrijven is discreet & anoniem en kan binnen 1 minuut

Flirtchat in het kort

logo Flirtchat Flirtchat
Flirtchat: Op zoek naar sexcontact? Chat met gelijkgestemde! logo Flirtchat

Ervaringen & Beoordelingen

6.9
209 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde flirtchat gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Mister Sjaak beoordeelde Flirtchat
Mister Sjaak (49 jaar) 7 juli 2019
Ik raad Flirtchat aan Leuk om je een beetje te orienteren

Deze site claimt niet per definitie een dating site te zijn en dat merk je ook wel aan het verdienmodel. Chatten met credits betekent meestal chatoperators. Maar toch heb ik volgens mij afentoe met iemand gepraat die niet bij die site werkt en daar heb ik nu nog steeds contact mee via de app. Aangezien je moet blijven betalen ben ik er nu mee gestopt want er liggen zat gratis oplossingen op de markt.

logo Flirtchat
Onze score 6.9
Gemiddelde beoordeling
209 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Flirtchat specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd21+
  • InschrijvingenInschrijvingen90.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in december 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Naughty-HUB
Bekijk site
logo Naughty-HUB

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.