Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 2:49:33 ) Flirtbird Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Flirtbird: Flirtbird is voor chatten met fictieve profielen

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Flirtbird.nl is een fictieve chatdienst wat een creditsysteem hanteert. Hierbij wordt er op de site o.a vermeld dat het platform bedoeld is voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar seks. Je kunt op flirtbird wel gratis een profiel aanmaken, je foto's plaatsen, maar berichten versturen kost geld in de vorm van credits. Je kunt op de honderden leuk aangeklede profielen best je fantasie de vrije loop laten en vrijwel iedereen zal interesse terug tonen. Maar jammer genoeg lopen de kosten bij dit soort sites wel snel op! Want de kosten van deze chatdienst bedragen zo'n € 0,86 tot maximaal € 2,00 per bericht. Profielen en foto's die op flirtbird te zien zijn, zijn over het algemeen geen echte leden en zijn puur bedoeld om de berichten tot stand te houden. Deze site is dus niet bedoeld voor het maken van fysieke afspraken.

Flirtbird in het kort

logo Flirtbird Flirtbird
Flirtbird: Flirtbird is voor chatten met fictieve profielen logo Flirtbird

Ervaringen & Beoordelingen

3.0
324 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde flirtbird gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10

Top beoordelingen

HetVosje beoordeelde Flirtbird
HetVosje (52 jaar) 22 februari 2020
Ik raad Flirtbird niet aan Nep site, nets mee doen en volledig links laten liggen!

Flirtbird wordt alleen maar in stand gehouden door moderators, hier zijn geen echte profielen noch echte contacten te vinden. Men doet alles met maar een doel, zoveel mogelijk contact houden en vragen stellen om maximaal credits af te laten boeken. Trap er dus niet in en laat deze site volledig links liggen dusdaniog dat deze vanzelf ophoudt te bestaan.

Fernando beoordeelde Flirtbird
Fernando (42 jaar) 17 december 2019
Ik raad Flirtbird niet aan Trap er niet in

Even kort gekeken, maar lijkt me echt niet helemaal koosjer. Moest al gelijk credits kopen na 2 gratis credits... Trap er niet in!

logo Flirtbird
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
324 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Flirtbird specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-35
  • InschrijvingenInschrijvingen50.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %95-5
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in februari 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.