Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:52:06 ) Flirtapp Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Flirtapp: Erotische contact met chatpals, spannend, sexy & zonder taboe!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Flirtapp is de nieuwe druk bezochte sexchatsite voor een ieder die zin heeft in sex en zonder taboe. Met een gewillige vrouw, milf of mature in de buurt opzoek naar een gelijkgestemde of toyboy voor eenmalige avontuurtjes. Avonden lang intieme spannende verhalen, rollenspel of sexy selfies uitwisselen, het kan allemaal via deze flirt app. Op deze druk bezochte chatsite kun je zomaar eens bekende tegen komen. Daarom kun je voor kiezen om een anoniem profiel te nemen en alleen foto's door te sturen naar de gene die jij vertrouwd. Daarnaast is dit een erotische chatdienst, waarbij er deel chatpals naast de vele echte gebruikers worden ingezet om het respons op berichten te vergroten. Probeer flirtapp gerust eens gratis maar houd er rekening mee dat er fictieve profielen worden weergegeven. Daarnaast wordt er hier gebruik gemaakt van een creditsysteem waardoor je op flirt app per bericht moet betalen.

Op flirtapp.nl ontvang je wel een paar gratis credits om het eerste contact te maken met een vrouw of man naar keuze. mocht je opzoek zijn naar een beter alternatief, dan adviseren wij om het eens via stoute-vrouwen.nl of meet-n-hook.nl te proberen.

Flirtapp in het kort

logo Flirtapp Flirtapp
Flirtapp: Erotische contact met chatpals, spannend, sexy & zonder taboe! logo Flirtapp

Ervaringen & Beoordelingen

5.4
183 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde flirtapp gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10

Top beoordelingen

Gewoon ik beoordeelde Flirtapp
Gewoon ik (26 jaar) 22 januari 2023
Ik raad Flirtapp niet aan Niet tevreden over flirtapp

Aha dus toch fictieve profielen en chatberichten op deze site. Vond het al erg duur maar als het dan ook nog nep is. Ik ga het maar is proberen op de 2 die jullie als alternatief adviseren. Stoute-vrouwen.nl ziet er iig beter uit zo op het eerste oog. Wordt vervolgd

  • lijkt bijna echt
  • veel berichten en hoog respons
  • duur
  • fake profielen
logo Flirtapp
Onze score 5.4
Gemiddelde beoordeling
183 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Flirtapp specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-45
  • InschrijvingenInschrijvingen75.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in februari 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.