Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Cupify: Fair play. Dus eerlijk daten zonder poespas.


Maurits Walters Door Maurits Walters Laatste update :

Cupify is vrij nieuw maar toch een druk bezochte dating community om leuke singles te leren kennen. Zo bieden ze een betrouwbare en veilige plek om eenvoudig op zoek te gaan naar leuke singles in de buurt. Zo kun je hier prima vrouwen en mannen vinden voor een spannend avondje, maar ook jouw droom partner voor een serieuze relatie. Bovendien hoef je op Cupify geen creditpakketten te kopen en bieden ze onbeperkte contactmogelijkheden. Ook zijn ze fel tegen het gebruik van fake profielen en chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is het motto van Cupify. Schrijf je gratis in om kennis te maken met de singels die jou voor waren!

Cupify in het kort

Leukste kenmerkenDe Cupify Foto Swiper, hierdoor kun je snel en eenvoudig in contact komen met gelijkgestemde
Het beste voorSingles algemeen 21+, Liefde & Flirts
SuccesverhaalLiet Cupido jou in de steek? Cupify werkt voor vele Nederlandse daters en staat voor "Dating zonder Poespas."
Logo of Cupify
Cupify
Cupify
Cupify

Wat kost Cupify?

Prijzenoverzicht

AantalPrijsPer bericht Voordeel
50 credits€5,95€2,380
100 credits€12,95€2,590
200 credits€24,95€2,500
58%

Cupify Ervaringen & Beoordelingen

7.6
58%
238 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde cupify gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Lila beoordeelde Cupify
12 Nov 2019
60%
Ik raad Cupify aan

Cupify hielp mij aan Abdel

Cupify heeft mij geholpen bij het vinden van Abdel. Zij geven mij een soort liefdevolle honing en kalm ik hou van de natuur en geluk mensen met een mooi hart!

Fabienne beoordeelde Cupify
14 Jun 2019
60%
Ik raad Cupify aan

Leuke site maar iets te geforceerd

Hii, heb me hier paar dagen terug aangemeld en zodra ik was ingelogd werd ik overrompeld door berichten van mannen. Herkenbaar? Zonder de kans te hebben gehad om op mijn profiel aan te geven wie ik ben en wat ik zoek, stroomde de reacties al binnen. Mocht ik ergens voor het eerst in een club komen tijdens het uitgaan, dan had ik het ook niet fijn gevonden als ik direct door ruim 40 mannen werd aangesproken. :P Vind ik persoonlijk minder fijn, voor de rest wel leuke complete site.