Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.214.216.26 [date] => 05-02-2023 [time] => 1:48:09 ) Cupify Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Cupify: Fair play. Dus eerlijk daten zonder poespas.

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Cupify is vrij nieuw maar toch een druk bezochte dating community om leuke singles te leren kennen. Zo bieden ze een betrouwbare en veilige plek om eenvoudig op zoek te gaan naar leuke singles in de buurt. Zo kun je hier prima vrouwen en mannen vinden voor een spannend avondje, maar ook jouw droom partner voor een serieuze relatie. Bovendien hoef je op Cupify geen creditpakketten te kopen en bieden ze onbeperkte contactmogelijkheden. Ook zijn ze fel tegen het gebruik van fake profielen en chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is het motto van Cupify. Schrijf je gratis in om kennis te maken met de singels die jou voor waren!

Cupify in het kort

Leukste kenmerkenDe Cupify Foto Swiper, hierdoor kun je snel en eenvoudig in contact komen met gelijkgestemde
Het beste voorSingles algemeen 21+, Liefde & Flirts
SuccesverhaalLiet Cupido jou in de steek? Cupify werkt voor vele Nederlandse daters en staat voor "Dating zonder Poespas."
logo Cupify Cupify
Cupify: Fair play. Dus eerlijk daten zonder poespas. logo Cupify

Ervaringen & Beoordelingen

7.6
238 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde cupify gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Lila beoordeelde Cupify
Lila (24 jaar) 12 november 2019
Ik raad Cupify aan Cupify hielp mij aan Abdel

Cupify heeft mij geholpen bij het vinden van Abdel. Zij geven mij een soort liefdevolle honing en kalm ik hou van de natuur en geluk mensen met een mooi hart!

Fabienne beoordeelde Cupify
Fabienne (28 jaar) 14 juni 2019
Ik raad Cupify aan Leuke site maar iets te geforceerd

Hii, heb me hier paar dagen terug aangemeld en zodra ik was ingelogd werd ik overrompeld door berichten van mannen. Herkenbaar? Zonder de kans te hebben gehad om op mijn profiel aan te geven wie ik ben en wat ik zoek, stroomde de reacties al binnen. Mocht ik ergens voor het eerst in een club komen tijdens het uitgaan, dan had ik het ook niet fijn gevonden als ik direct door ruim 40 mannen werd aangesproken. :P Vind ik persoonlijk minder fijn, voor de rest wel leuke complete site.

logo Cupify
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
238 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Cupify specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen80.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56-44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in februari 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.