Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:25:47 ) Cu2 Review » 4 Ervaringen & Klachten (2023)

Cu2: Online flirten was nog nooit zo spannend!

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Wil jij in contact komen met mooie mensen om lekker te chatten? Deze chat site bestaat al meer dan 10 jaar en heeft een enorm bestand met duizenden profielen per regio. Deze site geeft je de kans om naast je huidige relatie "stiekem" te flirten met andere. Zij zijn van mening dat dit je huidige relatie kan helpen door het nieuw leven in te blazen. We horen graag jouw mening!

Cu2 in het kort

logo Cu2 Cu2
Cu2: Online flirten was nog nooit zo spannend! logo Cu2

Ervaringen & Beoordelingen

5.6
253 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde cu2 gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Ad v d beoordeelde Cu2
Ad v d (61 jaar) 18 april 2020
Ik raad Cu2 niet aan Oplichters bende

Het is een en al oplossing wat hier op deze site is, en meer van die sex site zijn er alleen maar voor om geld te verdienen, maar met een vrouw in contact komen, niet dus. Bespaar je geld op al deze sex site.

Snorkel beoordeelde Cu2
Snorkel (26 jaar) 23 maart 2020
Ik raad Cu2 niet aan Allemaal nep.

Ik ben lang aan de praat gehouden door de 'vrouwen' op deze site. Er zijn berichtjes die zeggen "NU METEEN!". Op een paar van deze ging ik in met hetzelfde enthusiasme, maar dan vallen ze ineens terug naar 'maar ik wil eerst alles weten' en dat soort verhalen. Nep, nep, en nog is nep. Je zult merken dat ze na een tijdje zelfs de zelfde dingen beginnen te vragen. Ik durf niet eens toe te geven hoe veel geld ik kwijt ben aan ze...

Vitra beoordeelde Cu2
Vitra (73 jaar) 9 september 2019
Ik raad Cu2 niet aan Veel gelul

Door gaan nooit iets echts nog seks vergeet dat maar! Dagen lang uit horen en niets. En dan ook nog de veel te dure credits en vele neppe profielen. Wees verstandig en blijf er van weg! Op een gegeven moment komen de zo genaamde dames uit de zelfde woonplaats, raar toch?

E van Z beoordeelde Cu2
E van Z (46 jaar) 6 juli 2019
Ik raad Cu2 aan Enthousiast

Voor mensen die uit mijn tijd komen was Cu2 een bijzonder platform zoals facebook nu is. Heel leuk om te zien dat er nu weer nieuw leven in is geblazen met deze chatsite. Lekker uitgebreid gechat de laatste dagen met een 15 jaar jongere meid die me allerlei foto's van zichzelf laat zien en mij toch weet seksueel te stimuleren!

logo Cu2
Onze score 5.6
Gemiddelde beoordeling
253 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 7 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 4 eerlijke ervaringen

Cu2 specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-65
  • InschrijvingenInschrijvingen350.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %68-32
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.