Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 ) Zo nep deze site, Chiel over BeNaughty

Chiel's beoordeling over benaughty.com

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
auteur van de beoordeling
Chiel (56 jaar) 5 september 2019
Ik raad BeNaughty niet aan
Zo nep deze site

Ja, ik ben erin getrapt. Helaas lees ik deze review te laat. Deze site zou betrouwbaar en goed moeten zijn dacht ik. Ik heb mij aangemeld, zelfs volledig lidmaatschap gekozen en betaald maar er worden alleen maar extra's aangeboden die eigenlijk in het lidmaatschap zouden moeten zitten.

Niemand stuurt een reactie en/of een afwijzing en alleen nep profielen laten berichtjes achter. Als je dan uiteindelijk probeert je account te verwijderen lukt dat gewoon niet.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 34.239.147.7 [date] => 30-06-2022 [time] => 0:44:47 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Chiel's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.