Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:05:30 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:05:30 ) Nep, Klavertjevier over BeNaughty

Klavertjevier's beoordeling over benaughty.com

auteur van de beoordeling
Klavertjevier (58 jaar) 18 november 2019
Ik raad BeNaughty niet aan
Nep

Ik heb nu op verschillende sites als deze gezeten en uitgeprobeerd. Helaas kom ik telkens tot dezelfde conclusie overal dezelfde vrouwen. Je wordt aangesproken de één na de ander totdat je credits gekocht hebt dan kun je blijven kopen maar je komt geen stap verder het zijn allemaal fictieve personages die je vanalles vragen en je proberen te blijven prikkelen maar het blijft je alleen maar geld kosten. Een datingsite durf ik het niet eens te noemen. Een erotische babbelbox wel maar om daar zoveel voor te betalen is dan weer over de top. Voor mij is het gewoon legale diefstal.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:05:30 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Klavertjevier's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Naughty-HUB
Bekijk site
logo Naughty-HUB

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.