Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:31:26 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:31:26 ) Laat jemaar niet belazeren, Arie over BeNaughty

Arie's beoordeling over benaughty.com

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
auteur van de beoordeling
Arie (41 jaar) 4 december 2019
Ik raad BeNaughty niet aan
Laat jemaar niet belazeren

Slechte ervaring. Veeeel fake profielen. Lees ook eens de beschrijving op deeen website zelf. Maakt gebruik van fictieve profielen. Dus. Paar keer contact enmet dange weer doorverwezen naar een betaal site voor verder contact, hoezo?? Zegt genoeg. Weer gewoon van hetzelfde. Ik had ook twijfels over betrouwbaredatingsites.nl, maar ik zie dat ze de review hebben aangepast en de bezoekers is even goed de waarheid vertellen. Want wie zijn eigenlijk de eigenaren van BeNaughty en Wildspank? Juist. Sneu voor veel mannen. Maar ervaringen zijn ook fake. Trap er niet in. Ga naar een site als meet-n-hook of tinder, of ga iets anders leuks doen buiten de deur en je kansen zijn beter dan op de genoemde site. Succes. Vinny.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 10:31:26 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Arie's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.