Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:03:19 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:03:19 ) Hoop neppe profielen, Adrie over BeNaughty

Adrie's beoordeling over benaughty.com

auteur van de beoordeling
Adrie (55 jaar) 29 oktober 2019
Ik raad BeNaughty niet aan
Hoop neppe profielen

Zoek maar eens op afstand, komen er hele mooie modellen naar voren. Afstand 5km. (Zelfde woonplaats als jou) Als je dan de postcode checkt zie je dat sommige in dezelfde straat wonen. Kwam er een tegen die op een industrieterrein woonde? Zijn ook bijna allemaal op zoek naar een man van 18 tot 71 hahaha net echt. Als je dan vraagt om te chatten, krijg je geen respons. Voor mij is het een oplichters site. Raad het dan ook niet aan. Zonde van je geld.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.65.63 [date] => 08-12-2022 [time] => 0:03:19 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Adrie's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Naughty-HUB
Bekijk site
logo Naughty-HUB

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.