Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:26:43 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:26:43 ) Het blijft akelig stil bij de dames :-(, Willy over BeNa

Willy's beoordeling over benaughty.com

auteur van de beoordeling
Willy (41 jaar) 19 februari 2020
Ik raad BeNaughty niet aan
Het blijft akelig stil bij de dames :-(

Nieuwsgierig als ik ben, toch nog maar eens aangemeld en een proeflidmaatschap voor 3 dagen aangevraagd. Automatisch krijg je er dan nog een lidmaatschap bij op Gibsmir.com, waar vervolgens ook het automatisch verlengen voor meer dan 3 tientjes per maand aan vastzit, dus opletten geblazen. Voor je 't weet zit je vast aan een duur abonnement. Als je dan je betaalde proefabonnement hebt, krijg je de mogelijkheid om te chatten, maar na het versturen van een berichtje naar de dames blijft het akelig stil. Ongetwijfeld gaan die dames allemaal weer reageren, zodra je (proef)lidmaatschap afgelopen is, zodat je weer moet gaan betalen om berichten te kunnen lezen. Wat mij betreft blijft 't dus een vorm van oplichterij. 't Zou me ook verbazen als deze review geplaatst wordt en of de klantenservice daadwerkelijk bestaat en iets doet om dit gevoel weg te nemen. Het is leuk adverteren met een website " zonder credits" maar feitelijk heb je hier net zo weinig aan als aan een site die wel met credits werkt. Uiteindelijk is het hogere doel om mensen geld afhandig te maken zonder daar enige dienst voor terug te leveren.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 28-03-2023 [time] => 11:26:43 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Willy's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.