Beoordeling van Ruudjes
auteur van de beoordeling
Ruudjes (34 jaar) 13 februari 2020
Ik raad BeNaughty aan 2 dates gehaald uit de 5 gratis berichten die je per dag krijgt.

Ja oke, ik heb nu eindelijk is een website geprobeerd die op de eerste plek staat welke ook echt werkt. Zo kon ik het tot nu toe presteren om met mn 5 berichtjes die je per dag maar gratis krijgt, toch al twee keer een geile ontmoetingen te hebben gehad met vrouwen die daar ook lid zijn! Ik zit vanaf zondag precies 5 weken op de app van benaughty en ik ben er eigenlijk nog geen euro armer van geworden, zo is dat bij andere sites zeker niet! Hier kun je gewoon lekker je ding doen en zo nu en dan scoren, wat wil je nog meer? Ja en ik heb er maar 2 gedate omdat ik mezelf niet aan een premium lidmaatschap wil wagen waarmee je onbeperkt kunt chatten.. Want eerlijk is eerlijk, je ziet daar als je inlogt bijna elke dag weer totaal andere gezichten in de overzichten. Zeker de laatste weken heb ik hier zeker wel een paar honderd nieuwe vrouwen voorbij zien komen, en ik dan filter de zoekresultaten nog op Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland. Ik geloof best dat er genoeg mensen met premium hier elke week een date scoren.

Reacties
Bounty dater 13 februari 2020

Fawaka johnies? Waarom zo moeilijk doen wanneer je iets gratis krijg en ja natuurlijk verwachten ze daar wat voor terug. Ik vind het zelf ook chill om te zien wie ik wel en niet moet aanspreken, dan dat ik ieder vrouw daar eerst om een foto moet gaan vragen. je kan de eerste paar dagen onbeperkt uitproberen voor nog geen euri per dag. Wat een johny onder de brug per 10 minuten aan drugs uitgeeft is jouw een afspraak met een geile chick niet waard?

W. 13 februari 2020

Best dat je uit die 5 berichtjes een date weet te krijgen. Ten eerste is 5 te weinig om een gesprek op gang te brengen. En om nou elke dag naar 5 berichtjes niet meer te reageer komt echt sloeberig over! Ten tweede vergeet je er even bij te zetten dat je daarvoor eerst een foto op je profiel moet uploaden. Daar stopt het al voor mij, dat doe ik echt niet op zo'n site waar iedereen je kan terugvinden.

Marcus 13 februari 2020

Je kan echt merken dat het alleen om het geld te doen is, en dat de vrouwen "chat"operators zijn. Hoe verklaar je dat net na mijn aanmelding er al tientallen vrouwen zijn die mijn profiel leuk vinden en mij in hun favorieten zet, terwijl er bijna niks over mij bekend is. Daarnaast kan je aan heel veel foto's zien dat ze niet kloppen. Ik ga niet al mijn trucjes uitweiden, maar 1 daarvan is zoeken met google afbeeldingen, dan zie je dat de foto's ook op andere sites te vinden zijn.

Ruudjes 13 februari 2020

Serieus dit? Het is echt jammer dat ik hier geen printscreen vanaf mijn telefoon kan meeplaatsen.. Je krijgt als je je aanmeld namelijk rechtsonder in beeld de melding, voeg nu een foto toen en ontvang dagelijks 5 gratis berichten. En ja als je het zo gaat berekenen zou over een aantal jaar alle Nederlandse vrouwen lid zijn. Maar toch is het al 3/4 weken zo druk dat er wel degelijk heel veel nieuwe vrouwen bij komen. Misschien maken ze wel reclame gericht op de vrouw.. Weet jij veel?

Marcus 13 februari 2020

Echt niet gratis. Zeker geen gratis berichten. Je moet gewoon betalen om contact te kunnen leggen. Daarnaast.... 100 nieuwe vrouwen per dag? Dat is 700 per week, ruim 3000 per maand, ruim 36.000 per jaar. Niet echt geloofwaardig. Je gelooft het zelf echt?

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo BeNaughty
Onze score 9.7
Gemiddelde beoordeling
928 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 64 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 18 eerlijke ervaringen

Top sites op 16 januari 2034

Parship
Bekijk site
logo Parship
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
Insta-Singles
Bekijk site
logo Insta-Singles
Iflirts-chat
Bekijk site
logo Iflirts-chat
Relatieplanet
Bekijk site
logo Relatieplanet
Copyright © 2021 Global Rank Group Ltd. Alle rechten voorbehouden.
  • beveiligd met ssl
  • beveiligd met mcafee
  • beveiligd met norton

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.