Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsites.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.232.62.64 [date] => 26-03-2023 [time] => 0:03:54 ) Be2 Review » 3 Ervaringen & Klachten (2023)

Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn

Laatst bijgewerkt op 9 december 2021

Daten is niet voor iedereen altijd even eenvoudig in Nederland. Wellicht woon je in een vrij kleine plaats, of ben je veel voor jouw werk onderweg? Dankzij de opkomst van online daten is het een stuk eenvoudiger geworden om iemand te vinden en iets leuks af te spreken. Be2 is daarbij een van de meest serieuze datingsites in Nederland, met ruim 750.000 leden! Ontmoet serieuze singels en schrijf je gratis in op Be2!

Be2 in het kort

logo Be2 Be2
Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn logo Be2

Ervaringen & Beoordelingen

8.4
197 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde be2 gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

gerrie looman beoordeelde Be2
gerrie looman (36 jaar) 18 november 2021
Ik raad Be2 aan Lekker Gemakelijk

Moet zeggen dat het aanmelden heel fijn gaat en de dames zijn ook in voor een goed gesprek zo heb ik al dit weekend een leuke date. dus bij twijfel zeker de moeite waard om je hier aan temelden.

Kai Bosch beoordeelde Be2
Kai Bosch (39 jaar) 9 mei 2020
Ik raad Be2 aan Goede chatsite

Dames zijn vriendelijk, soms te vriendelijk. Vraag me dan af of er iets achter zit. Voor even gezellig chatten is het prima te doen. Om echt tot een match te komen, moet je geduld hebben. Ook al heb je een match is het niet meteen raak.

Jan de Man beoordeelde Be2
Jan de Man (39 jaar) 7 juli 2019
Ik raad Be2 aan Deze site ziet er veel belovend uit

Ik ben intussen op zoek naar een vaste relatie en mijn oog viel op Be2 omdat zij claimen dat zij zich focussen op de wat kleinere regio's. Mijn woonplaats ligt wat afgelegen en wilde daarom eens kijken en vond toch wel wat mensen bij mij in de omgeving. Ik ben nu in gesprek en heb mijn eerste date voor aankomende week. Dat scheelt me weer 50 km rijden en hopelijk klikt het.

logo Be2
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
197 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 18 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Be2 specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-55
  • InschrijvingenInschrijvingen766.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %43-57
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Stoute-Vrouwen
Bekijk site
logo Stoute-Vrouwen
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.