Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Vijf tips om online de juiste man te vinden

Vijf tips om online de juiste man te vinden
Net zoals online dating een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten, zijn er ook grote valkuilen. Soms krijg je helaas ook te maken met rare jongens en tijdverspillers. Hieronder vind je vijf goede tips om jou te helpen bij het vinden van de juiste man online.

Net zoals online dating een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten, zijn er ook grote valkuilen. Soms krijg je helaas ook te maken met rare jongens en tijdverspillers. Hieronder vind je vijf goede tips om jou te helpen bij het vinden van de juiste man online.

 • Gebruik de juiste sites: Jouw keuze voor een online datingsite kan een enorm bepalend zijn voor het soort jongens dat je gaat tegenkomen. Als vuistregel, als je op zoek bent naar iets serieus, kies dan voor sites waarvoor een betaald lidmaatschap vereist is en waar je een vrij uitgebreid aanmeldproces moet doorlopen (denk bijvoorbeeld aan lange vragenlijsten). Jongens die gewoon iets eenmaligs zoeken, zullen niet snel een ellenlange vragenlijsten beantwoorden en lang aanmeld proces doorlopen. Daarnaast zijn ze ook minder geneigd om zich aan te melden voor een site die betaald is.

 • Benader jongens: Er is vaak angst en onzekerheid rond het benaderen van jongens: zo is er angst voor afwijzing, of bang om verkeerd of wanhopig over te komen. De waarheid is dat mannen hier niet door worden afgeschrikt. Het maken van de eerste zet toont grote zelfverzekerdheid en het laat zien dat je hoge normen hebt. Het betekent natuurlijk ook dat je kunt kiezen met wie je wilt praten.
  Wees dus dapper en probeer een eventuele afwijzing niet te scherp op te vatten. Online daten is soms het juiste moment afwachten, dus maak je geen zorgen als een paar berichten onbeantwoord blijven. Wees geduldig en blijf het initiatief nemen.

 • Stel onthullende vragen: Probeer saaie, alledaagse vragen te vermijden. Als je echt het kaf van het koren wilt scheiden, zal het niet gaan om de man te vragen naar zijn weekend.

  Vraag hem:
  - of hij bereid is om 15 uur per dag te werken voor een miljoen euro per jaar.
  - of hij de voorkeur geeft aan katten of honden.
  - of hij liever een vakantie door de bergen wil wandelen of op een strand wil relaxen.
  - naar zijn favoriete boek (en waarom).

  Mensen vinden het leuk om vragen over zichzelf te beantwoorden en de informatie die je krijgt, zal je veel vertellen over de persoon die je aan het berichten bent.

 • Maak een lijst: Jongens die op zoek zijn naar iets casual, benaderen waarschijnlijk vrouwen die zelf ook vrijer lijken over het hele proces. Een geweldige manier om de spelers af te raden is om te laten zien dat je online dating serieus neemt.

  Een geweldige manier om dit te doen, is door je profiel een lijst met kenmerken te geven die je zoekt in een persoon. Probeer vijf dingen te bedenken (wees specifiek!) Die echt belangrijk voor je zijn.

  - Misschien wil je iemand ontmoeten die graag weekends doorbrengt met het verkennen van vissersdorpjes.
  - Misschien is ambitie belangrijk voor je.
  - Misschien hou je van jongens die hoeden dragen.

  Hiermee maak je het toch net wat ingewikkelder om de tijdverspillers af te schrikken.

 • Meer afspraakjes, minder tijd investeren: Uiteindelijk zul je hem van aangezicht tot aangezicht moeten ontmoeten. Een geweldige manier om uw online dating te beheren, is om veel korte dates te hebben. Investeer niet de tijd om uit eten te gaan met iemand met wie je misschien geen klik hebt. Drink de eerste date gewoon een snelle koffie voor de lunch; als er een klik is, kun je altijd nog voor een langere tweede date kiezen. Op deze manier kun je meer jongens ontmoeten en lange en pijnlijke avonden vermijden.
Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Vijf tips om online de juiste man te vinden"

succes dating vrouw, hoe vind ik een man, een man vinden, daten met een man, man voor dating