Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Maak van je eerste date een succes

Maak van je eerste date een succes
Maak van je eerste date-ervaring direct een succes! Lees onze eerste date tips voor de perfecte 1e date
  • Houd rekening met het opstarten van een gesprek: Vooraf even de tijd nemen om na te denken over een paar gespreksonderwerpen kan ongemakkelijke stiltes tijdens een date helpen voorkomen.

  • Overdrijf niet met je kleding om indruk te maken: iedereen wil shinen op die eerste date, maar overdrijf dit niet door bijvoorbeeld met hoge hakken te gaan waar je niet eens op kunt lopen, of trek niet iets aan dat oncomfortabel strak zit. Je outfit moet je juist zelfverzekerd maken, niet zelfbewust.

  • Wees veilig en verstandig: doe een eerste ontmoeting op een openbare plek, nooit bij iemand thuis, en vertel aan vrienden waar je naartoe gaat. Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen en dat je het telefoonnummer van de taxi of de uber-app open hebt staan, zodat je gemakkelijk kunt vertrekken wanneer dat nodig is.

  • Doe het rustig aan met drank: dronkenschap kan niet alleen gevaarlijk zijn en tot betreurenswaardige beslissingen leiden, het kan er ook voor zorgen dat je verkeerd overkomt. Dus als je date een fles wijn bestelt om genereus te zijn, voel je dan niet direct verplicht om de helft te drinken.

  • Praat niet te veel over het verleden: tijdens een gesprek of discussie kunnen vanzelfsprekend oude relaties benoemd worden, maar hou de opmerkingen over exen kort en zakelijk. Boze opmerkingen maken over exen maakt het voor de ander ook onaangenaam.
Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Maak van je eerste date een succes"

dating, tips, liefde