Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating?

Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating?
Vind je meisjes uit Oekraïne aantrekkelijk? Dan kon je voorheen een reis kunnen maken naar bijv. Kiev of Odessa. Tegenwoordig ontmoet je ze op datingsites

Vind je vrouwen uit Oekraïne aantrekkelijk? Dan zou je natuurlijk vroeger een reis kunnen maken naar bijv. Kiev of Odessa om je helemaal te storten op de dames tijdens het nachtleven. Of je zou zelfs contact kunnen opnemen met een van de gespecialiseerde dating firma's in Oekraïne zelf, maar zelfs dan ben je er helaas nooit zeker van of ze wel betrouwbaar zijn. Tegenwoordig kun je via allerlei datingsites ook gewoon uiterst snel contact leggen met alleenstaande dames die uit Oekraïne komen. In dit korte artikel zullen we het hebben over welke betrouwbare datingsites hiervoor het allerbeste zijn en proberen je wat info te geven over waar je aan moet denken als je wilt beginnen met daten met Oekraïense vrouwen.

Wat kun je in dit korte artikel te weten komen?

Waarom zouden Oekraïense vrouwen je willen ontmoeten

Oekraïense vrouwen zoeken naar een nieuwe kans in een ander land. Oekraïne heeft wel degelijk talrijke hoger opgeleiden, wijze mensen. Maar als het loon van een uiterst opgeleiden onderwijzer slechts een paar honderd euro per maand bedraagt, is het geen verrassing dat ze een westerse partner proberen te vinden.

Oekraïne heeft nog steeds een vrij slechte economie. Het gemiddelde loon is nog steeds maar zo'n 120 euro per maand (Wikipedia). Nu zeker gezien de huidige noodtoestand, maar ook een paar jaar eerder, ging het al slecht met de Oekraïense economie.

Hoewel ze niet alleen op zoek zijn naar veel betere fondsen. De onafhankelijke, gewilde dames in Oekraïne verlangen normaal gesproken ook naar een leuke man en een partner uit het buitenland, om de volgende factoren:

1. Oekraïne telt veel meer vrouwen dan mannen

Oekraïne heeft de 6e grootste verscheidenheid aan dames op de planeet in vergelijking met mannen. Dit is vrij typisch in de ex-Sovjet naties. Volgens dit onderzoek is de levensduur bij dames en bij mannen uiterst verschillend. Er is evenzo een hoog sterftecijfer bij jongens door ongelukken met alcohol of door andere factoren. Er is dus enig feit voor het stereotype van wodka drinkende Oostblokkers.

In andere woorden: er is een overschot aan vrouwen in Oekraïne, dus je zult geen moeite hebben een afspraakje te ontdekken!

2. Zo kun je Oekraïense vrouwen ontmoeten

Natuurlijk zou je vroeger uiterst snel een reis naar Oekraïne kunnen maken - naar Kiev, bijvoorbeeld - om het nachtleven voor de dames op te zoeken.

In deze tijd is het vrij goed mogelijk om een dame uit Oekraïne tegen te komen terwijl je je dagelijkse boodschappen doet. Je kunt gewoon gedurende de dag een meisje aanspreken en haar voorstellen samen iets leuks te gaan doen. Een gesprek gaande houden is vrij eenvoudig als ze Engels spreken (of als je plaatsneemt om een andere typische taal te spreken). Misschien leidt het tot het uitwisselen van een contactnummer of het regelen van een afspraakje?

Hoewel het natuurlijk nog veel gemakkelijker is om meer over Oekraïense vrouwen te weten te komen via een online datingsite of app. Er zijn enkele betrouwbare datingsites die wel afspraakjes regelen tussen Oekraïense meisjes en westerse jongens. Het is echter voortdurend veel beter om zelf te proberen er een te vinden. Je wilt immers rechtstreeks met het vrouwtje communiceren (waarschijnlijk spreek je voldoende Engels), dus inschrijven op populaire datingsites is de allerbeste keuze.

Datingsites met veel Oekraïense single vrouwen

Welke datingsites zijn het beste als je een alleenstaande Oekraïense vrouw wilt zoeken om een toekomst mee op te bouwen?


1. InternationalCupid

InternationalCupid is de allerbest erkende wereldwijde datingsite wereldwijd. Het platform is duidelijk ontwikkeld voor mannen en vrouwen die een partner willen ontdekken in een andere natie en zelfs op een geheel ander continent. Daardoor is deze website even geschikt voor personen uit het westen die een single proberen te vinden (meestal zoeken jongens een vrouwtje) uit Oekraïne. Aangezien de website ook in het Russisch wordt aangeboden en vrijwel alle Oekraïners naast hun eigen taal ook in het Russisch uitblinken, is er geen hoge limiet om je aan te melden. Het enige probleem is vaak de onderlinge interactie, maar daarom biedt InternationalCupid alle betalende leden een geautomatiseerde vertaalfunctie. De website behandelt in het algemeen alle verschillende rassen op de wereld, maar je kunt snel profielen filteren op afkomst.

Bezoek InternationalCupid

2. Ukrainedate

UkraineDate is zorgvuldig geassocieerd met de wereldwijde datingsite die InternationalCupid zojuist overging. Het verschil is dat deze variant van het alom bekende dating platform zich specifiek richt op Oekraïense vrouwen en westerse mannen. Dit houdt rationeel in dat je hier minder profielen zult ontdekken, maar ze zullen meteen meer aansluiten bij je eigen verlangens. Echt handig bij deze website is dat je met een premium lidmaatschap je individuele berichten meteen gelijk kunt laten stellen. Veel dames op UkraineDate zijn afkomstig uit de grootste steden Kiev, Kharkov, Odessa en Lviv. Uitstekend om te begrijpen: deze 4 steden zijn ook het handigst per vliegtuig te bereiken vanuit Nederland, dus aarzel niet om te proberen goede meisjes in of rond deze steden te vinden. Op de homepage ontdek je veel gunstige ervaringen van westerse mannen die hun nieuwe liefde werkelijk via UkraineDate ontdekten.

Het allerbeste alternatief is waarschijnlijk ook om lid te worden van UkraineDate.com. Daar ontdek je talloze profielen van dames uit Oekraïne.

Bezoek Ukrainedate

3. Lexa

Dames uit Oekraïne zullen wellicht minder snel op een datingsite als Lexa binnenkomen, maar nu er duizenden Oekraïense vrouwen in Nederland zijn uiteraard weer wel. Ze zijn hier eigenlijk gekomen vanwege gezinshereniging, onderzoek studie, werk of bijvoorbeeld omdat ze eigenlijk asiel gekregen hebben. De groep is niet aanzienlijk, maar toch nog aanzienlijk in vergelijking met andere nationaliteiten. Dit houdt evenzeer in dat je deze single dames kunt nu ook prime kunt ontmoeten via een Nederlandse datingsite. Bedenk dat de dames die je via deze methode leert kennen in principe "verwesterd" zullen zijn, dus als je in de eerste plaats een Oekraïense partner probeert te vinden vanwege het standaard functiepatroon of vanwege het feit dat je als man graag verzorgd wordt, kun je veel beter proberen een dame in Oekraïne zelf te vinden (bijvoorbeeld met een van de 2 websites die we hierboven aanwezen).

Bezoek Lexa

4. OneClickDates

OneClickDateslogo OneClickDates

De groep singles waar we gewoon over gingen bij Lexa kun je natuurlijk evenzo tegenkomen bij die andere populaire Nederlandse datingsite als OneClickDates. Volgens vele mensen is dit weer de allerbeste optie, omdat deze datingsite dagelijks vrije berichten geeft zonder ergens direct aan vast te zitten. Je krijgt toegang tot een praktische datingsite met veel actieve leden en een gelukkig werkende dating app. Vergelijkbaar met Lexa ontdek je 3e of vooral 2e generatie Oekraïners, die zich vaak vooral Nederlander voelen. Als je echter speciaal op het uiterlijk van Oekraïense vrouwen bent gebracht, dan zul je hier evenzeer de vrouw van je dromen kunnen bevredigen. Het enige moeilijke is ze te vinden, omdat er hier geen kans is om profielen van Oekraïense afkomst uit te zoeken.

Waar moet je rekening mee houden?

Hoe leuk daten (en een relatie hebben) met Oekraïense vrouwen ook is, je hebt wel met verschillende hindernissen te maken. Waar moet je allemaal rekening mee houden?

1. Taalbarrière

De meeste mensen uit Oekraïne spreken zowel Oekraïens als Russisch. Het onderscheid tussen de talen heeft te maken met even groot als het onderscheid tussen Duits en Nederlands. Beide hebben het redelijk onbereikbare cyrillische alfabet als basis. En hoewel dat in Oekraïne regelmatig vergezeld gaat van een iets begrijpelijker weergave met letters die ons meer vertrouwd zijn, blijft het taai. Een hoge taalbarrière houdt zich dan natuurlijk schuil, vooral omdat het Engels niet zo uitgebreid verspreid is als bij ons. Het kan dus uiterst waardevol zijn als een datingsite als UkraineDate je hierbij helpt en meteen berichten voor je gelijkstelt.

2. Het huwelijk als enige acceptabele relatievorm

Wanneer je meer te weten komt over een Oekraïense vrouw is het uitstekend te begrijpen dat ze werkelijk maar één hoofddoel heeft: trouwen met een westerse man. Je hoeft je niet te bekommeren om een andere soort relatie, zoals samenwonen of een getekende samenwerking. In elk geval moet je welke autoriteiten dan ook inschakelen als je je kersverse Oekraïense partner naar Nederland wilt halen, dus trouwen was vaak gewoon de meest voor de hand liggende keuze.

3. Een betere toekomst

Hoewel westerse kerels meteen populair zijn bij Oekraïense vrouwen, is er de verwachting dat je iemand bent met een goed inkomen, die evenzo uitstekend voor een vrouwtje kan zorgen. Als dat niet het geval blijkt te zijn, verdampt de belangstelling snel. Maar het is evenzeer reëel dat je je gloednieuwe partner moet kunnen steunen als ze Nederland aangaat, want dat behoort tot de eisen van de IND voordat een Oekraïense partner Nederland voor heel lange tijd aan kan gaan. Zorg er dus voor dat je dat deel van je leven op orde hebt voordat je de datingprocedure begint.

4. Een traditionele rolverdeling

Er dringen steeds meer westerse waarden en normen door in Oekraïne. Als je echter een relatie met een Oekraïense dame verlangt, moet je voorbereid zijn op de waarheid dat die nog steeds een standaard afdeling van functies zal hebben. Dit houdt in dat van de man verwacht wordt dat hij het hele inkomen biedt, terwijl de vrouw voor het huis en eventuele kinderen zorgt. Natuurlijk kun je dat ook gewoon leuk vinden, maar het past niet meer zo goed in onze hedendaagse Nederlandse samenleving.

5. Deel van Europa, maar niet van de EU

Mensen uit Oekraïne kunnen gemakkelijk een reis naar Nederland maken. Vroeger mochten ze 180 dagen in Nederland blijven zonder visum. En sinds de huidige scenario's in de natie zijn deze richtlijnen eigenlijk sterk afgezwakt. De 180 dagen richtlijn geldt evenzeer voor je als de vrede in Oekraïne eigenlijk is teruggekeerd en je besluit er een tijdje heen te gaan om een dame te ontmoeten. Verder is het tegenwoordig zelfs vrij eenvoudig om je gloednieuwe partner naar Nederland te laten emigreren. Vroeger was er een huwelijkse relatieverantwoordelijkheid en een heleboel juridische documentatie die hoge kosten met zich meebracht. Tegenwoordig volstaat een partnercontract of een samenlevingsovereenkomst om een Oekraïense dame naar Nederland te halen.

6. Vermijd professionele relatiebureaus

Natuurlijk weten de meeste mensen in Oekraïne inmiddels wel dat veel westerse mannen voor de vrouwen uit hun land vallen. Daarom zijn er, met name in de hoofdstad Kiev, een groot aantal datingbureaus actief. Ze zijn echter niet altijd oprecht in hun pogingen om mensen aan elkaar te matchen en door omstandigheden gesloten. We kwamen zo nu en dan verhalen tegen van westerse mannen die veelal grote sommen geld betalen om met lokale vrouwen uit te kunnen gaan. Dit soort vrouwen hebben echter vaak weinig belangstelling voor een serieuze relatie met een man uit het buitenland (enkele zijn zelfs al getrouwd). Ze zullen slechts een of twee keer met je op een afspraakje gaan en krijgen daar geld voor van het louche relatiebureau. Het is een gemakkelijke manier voor die dames om wat bij te verdienen en ze zullen ongetwijfeld blij zijn met je gezelschap, maar een vaste partner zul je er niet mee vinden.

Wat vinden Oekraïense vrouwen van Nederlandse mannen?

Afgezien van het feit dat Nederland bij veel dames uit Oekraïne een reputatie heeft van drugs en openlijke prostitutie. Nederlandse (of westerse) mannen zijn nogal gewild in Oekraïne. Ongeacht je leeftijd zijn je kansen om een vriendin en partner te vinden groter. Het is echter alsof je daar van een andere planeet komt als je het vergelijkt met daten in het Westen. En deze dames zijn nog steeds traditioneel en geven er de voorkeur aan hoffelijk behandeld te worden.

In het algemeen zijn Oekraïense vrouwen veel traditioneler dan Nederlandse vrouwen. Dat betekent dat het normaal is dat de vrouw voor het huishouden zorgt, terwijl de man voor het inkomen zorgt. Natuurlijk is Oekraïne aan het veranderen en meer "westers" aan het worden, en vrouwen hebben ook carrières en verdienen hun eigen geld. Maar het feminisme is nog lang niet zo ver als in het Westen.

Je vindt in Oekraïne ook verbluffend mooi uitziende vrouwen, die toch bescheiden en nuchter zijn. Ga maar eens naar de hierboven genoemde datingsite, en je zult je ogen niet geloven.

De Do's & Don'ts van daten met Oekraïense vrouwen

Luister goed, want de volgende Do's n'ts kunnen een plezierige afspraak snel in een regelrechte ramp veranderen!

Geen zorgen -Dit betekent natuurlijk niet dat je nooit een fout kunt maken, maar als er toch een ongemakkelijk scenario plaatsvindt, wees er dan eerlijk over en verontschuldig je voor je gewoontes.

Dan kom je er misschien mee weg, als het de allereerste keer is. Ze zal ook begrijpen dat je elkaar in sommige gevallen verkeerd interpreteert door de taalbarrière en culturele verschillen.

  • Prijzen: Klaag nooit over tarieven! Teken van tevoren hoeveel je tijdens de date wilt investeren. Doe het niet als iets te duur is! Het ergste wat je kunt doen is mopperen dat het eten te duur is. Het verraadt dat je een goedkope vlerk bent (een echte Hollander) en daar zit geen enkele Oekraïense dame op te wachten!

  • Hou het eenvoudig: Bedenk dat het voor de meeste Oekraïense dames niet uitmaakt naar welk restaurant/concert je gaat. Ontdek gewoon iets leuks binnen je budgetplan en geniet van de avond.

  • Familie: Slecht praten over familie is eveneens een enorme no-go in Oekraïne. Je weet meteen dat familie op de eerste plaats komt als je ooit een Oekraïens individu tevreden hebt gesteld. Verjaardagen, vakanties en nog veel meer gelegenheden worden samen herdacht en ze zal proberen deze normen en waarden in een toekomstige partner terug te vinden.

Ook niet vergeten...

  • Wees niet egocentrisch: Tijdens een afspraakje egocentrisch zijn is een serieuze mood killer! Zorg ervoor dat je echte belangstelling voor haar ambities, carrière en levensstijl laat blijken. Bedenk dat zij precies hetzelfde voor jou doet. Het is tenslotte een tweerichtingsverkeer.

  • Geen ex-vriendinnen: Begin tijdens je afspraakje niet over ex-vriendinnen of andere afspraakjes. Niemand heeft belang bij je vroegere relaties en het wekt bij haar de indruk dat je nog steeds met andere vrouwtjes bezig bent.

  • Toekomst: Niet voorbereid zijn op een vaste toekomst. We begrijpen allemaal dat je carrière niet hersteld is en dat dingen in de toekomst kunnen veranderen. Maar als je verklaart dat je geen kinderen wenst of niet in langdurige relaties denkt, gaat het niet werken.

Een vrouw uit Oekraïne naar Nederland halen?

Als je uiteindelijk een relatie met een Oekraïense vrouw krijgt, hoef je tegenwoordig niet eerst te trouwen om haar naar Nederland te laten verhuizen. Ongeacht haar opleiding en achtergrond, kan ze tegenwoordig gewoon een verblijfsvergunning krijgen via een partnerovereenkomst of samenlevingscontract.

Maar voor je overweegt een vrouw over te laten komen die je nog nooit ontmoet hebt, begin je eerst met Oekraïense vrouwen en hun cultuur te leren kennen. Kijk bij verschillende datingsites hoeveel profielen van Oekraïense vrouwen er geregistreerd zijn! Je kunt je immers op de meeste betrouwbare datingsites gratis registreren en gebruikersprofielen bekijken.

En als je Oekraïense vrouwen in Nederland wilt leren kennen, maak je de beste kans op de grootste datingsites (zeker nu duizenden vrouwen uit Oekraïne naar Nederland gevlucht zijn).

Conclusie

Oekraïne ligt vlak naast de EU en heeft een combinatie van beide: steeds meer westerse invloeden in de cultuur, maar tegelijk een zeer traditionele cultuur waar een man een mens is en een vrouw een vrouw.

Door de economie en de grote hoeveelheid Oekraïense dames in vergelijking met mannen, zul je als westerse man veel belangstelling hebben voor afspraakjes of zelfs een huwelijk.

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating?"