Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

Hoe dating sites/apps gebruiken in tijden van corona

Hoe dating sites/apps gebruiken in tijden van corona
Medewerkers van het datingportaal bevestigen dat de activiteit op datingsites is toegenomen tijdens de periode van zelfisolatie. Omdat mensen meer vrije tijd hebben en minder gelegenheid tot daten.

De coronavirus epidemie en de quarantaine hebben ons leven aanzienlijk beperkt. Ons werk, wie het ook achterliet, de communicatie, het winkelen en nog veel meer gingen online. Dit is een groot pluspunt voor online dating, dat we nu gebruiken en misschien wordt het een gewoonte nadat de quarantaine is opgeheven.

Waarom juist online daten tijdens de "social distance"

Medewerkers van het datingportaal bevestigen dat de activiteit op datingsites is toegenomen tijdens de periode van zelfisolatie. Omdat mensen meer vrije tijd hebben en minder gelegenheid tot daten. Meer en meer mensen werken vanuit huis, annuleren al hun sociale plannen zonder te reizen, sommigen voelen zich al eenzaam en een beetje geïsoleerd. Natuurlijk, als je op zelfisolatie, en je hebt niet een paar, kunt u bellen en chatten met vrienden, familie en vrienden, maar toch, je wilt iemand interessant en diversificatie van uw communicatie te vinden, zoals je kon eerder in een nabijgelegen bar, nu een dating site zal u helpen. Om eerlijk te zijn, dating sites zijn veel productiever in het vinden van hun perfecte ontmoeting dan een bar. Omdat je tegelijkertijd kunt communiceren met een groot aantal gebruikers, en alleen in het proces van de communicatie te markeren meer interessante persoonlijkheden en blijven communiceren met hen, uit te gaan in video-chat en de werkelijkheid te ontmoeten in de toekomst. Als je naar de bar gaat, wordt de gelijktijdige communicatie met enkele tientallen tegenstanders fysiek uitgesloten. Je kunt 'wedden' op een of twee meisjes in de avond en misrekenen.

Chatten en flirten voorlopig nog online?

Aangezien de regeringen oproepen tot noodmaatregelen ter bestrijding van de coronavirus pandemie, en sociale afstand maatregelen niet toestaan dat mensen te ontmoeten in bars, cafes of restaurants, liefde, of op zijn minst passie, vindt nog steeds een weg door middel van dating apps. Velen beperken zich vanwege hun gezondheidsrisico's tot toegang tot het internet en maken gebruik van videochats.

Dating apps bieden nieuwe functies door corona

Ten eerste is het de moeite waard om op te merken dat sommige dating-platforms zijn begonnen met het aanmoedigen van hun gebruikers. Er worden nieuwe videofuncties geïntroduceerd om het proces van het ontmoeten van een groot aantal mensen te vereenvoudigen. Er worden gratis functies geopend, zodat u de geografie van uw zoekopdracht kunt uitbreiden. Er zijn zelfs gratis hotlines voor iedereen die wil leren hoe ze hun persoonlijke leven kunnen regelen in tijden van sociaal isolement.

Een goede gelegenheid elkaar eerst is beter te leren kennen

Het is de moeite waard om te onthouden dat de overgang van virtuele contacten naar echte contacten onder quarantaine kan leiden tot gezondheidsproblemen. In de periode van zelfisolatie, in plaats van een eerste date, is het beter om videochat te gebruiken, trouwens, wat vroeger vaak vreemd leek, is nu de norm en een groot pluspunt in online dating. U kunt er zeker voor zorgen dat voor u precies de persoon is die u zich voorstelde.

Enorme stijging aan criminaliteit op gratis datingsites

Het is daarom ook goed om niet alleen te denken aan sociale afstand tijdens een pandemie, maar ook aan de basisveiligheidsnormen voor online communicatie en het ontmoeten van andere singles of mensen opzoek naar seksuele spanning. Deel nooit persoonlijke informatie of bankgegevens als een dating platform u niet kan garanderen dat uw gegevens niet bij derden terechtkomen en zo in verkeerde handen komen. Vermijd in deze tijd zeker verdachte datingsites, vooral van vele gratis datingapps is er een enorme toename aan dating fraude, afpersing en misleiding via datingsites. In vrijwel alle gevallen maken criminelen gebruik van gratis datingapps of sites waar men gratis contact kan maken met andere leden. Zodoende weten zij vaak in een korte tijd vele mensen te lezen aan de hand van profielinformatie en proberen zodoende gericht hun slag te slaan. Wees dus extra voorzichtig met het gebruik van vrije apps en verdachte nieuwe contactsites.

Ontdek gratis de betrouwbare dating sites of spannende chats

Maak liever gebruik van de eerlijke betrouwbare websites, waar je soms al voor €10,- de hele maand onbeperkt gebruik mag maken van alle functies, zoals chatten, foto's en livestreams delen, sturen met andere gebruikers. Daarnaast hebben de grotere datingsites met een betaallidmaatschap een heel team ter beschikking om alle nieuwe inschrijvingen te controleren en verifiëren. Dit betekend dat wordt aangezet en maak beter gebruikt van de betrouwbare en goed beoordeelde aanbieders.

Meest bezochte dating categorieën sinds de pandemie

Met ruim de helft van alle bezoekers trekt de doelgroep "Casual dating sites" momenteel de meeste actieve bezoekers. Daarnaast valt ons op dat ook de belangstelling van vrouwen een enorme stijging heeft en dan met name in de ondeugende platformen waar het voor vrouwen gratis is, zoals BeNaughty & Victoria Milan.

Algemene DatingsitesAlgemene datingsites zijn gewoonlijk de meest gebruikte datingsite/apps voor het zoek van een nieuwe relatie of liefde. Echter is dit dan ook verreweg de meest actieve doelgroep als het gaat om sociale ontmoetingen en dates. Door de quarantaine hebben mensen schijnbaar meer behoefte aan het verrijken op seksueel vlak, dan dat ze in de huidige situatie opzoek gaan naar de ware.


Erotische chatdiensten

Affaire dating sites

Seksuele actieve senioren dating

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Hoe dating sites/apps gebruiken in tijden van corona"

dating, daten, datingsite, corona, coronavirus, quarantaine, epidemie