Onze website maakt gebruik van cookies en technieken om uw ervaring te personaliseren en verbeteren. Wij ranken bedrijven van dewelke deze site compensatie verkrijgt en beheren zelf geen datingsites Meer informatie

10 Strategische Stappen om Liefde te Vinden Online

10 Strategische Stappen om Liefde te Vinden Online
Online Daten is geen spelletje, het draait dan ook allemaal om pure strategie, een efficiënte, effectieve en slimme strategie. Ontdek de beste strategieën op betrouwbaredatingsites

Online daten kan erg aangrijpend zijn. Alhoewel het waarschijnlijk de beste manier is om een potentiële partner te vinden deze tijd, kan het erg lastig zijn als je er geen verstand van hebt. Het is natuurlijk erg frustrerend als je geen antwoord krijgt op je berichten, of helemaal geen berichten ontvangt. Daarom hierbij 10 tips om je te helpen bij het online vinden van een potentiële partner.

Online Daten is geen spelletje, het draait dan ook allemaal om pure strategie, een efficiënte, effectieve en slimme strategie. Het is dan ook de bedoeling je strategie te baseren op de profielen van anderen gebruikers. Het stellen van specifieke vragen is dan ook nuttig om een nuttig antwoord terug te krijgen. OnlineDating is dan ook een kans om jezelf te laten zien, En anderen te laten zien hoe jij een verschil zou kunnen maken voor die ene persoon waar jij naar op zoek bent "je ware liefde".

Om je te helpen bij het verbeteren van je succes bij het online daten hebben wij 10 strategische tips voor je op een rijtje gezet:

  1. Voor je begint met het online daten is het belangrijk om eerlijk tegen jezelf te zijn, stel jezelf vooral de vraag "waar ben ik naar op zoek". Ben je op zoek naar een vrijblijvende relatie, of is het alleen plezier? Het is mogelijk dat je net uit een relatie komt en eigenlijk nog niet klaar bent om te daten. Maar anderen vissen in de zee zou willen uitproberen. Met alle actieve datingsites op dit moment zit er zeker een tussen voor jou!
  2. Stel je profiel doelgericht op. Je profiel laat zien wat voor persoonlijkheid je hebt en waar jij als persoon naar op zoek bent. Zorg er dan ook voor dat je een duidelijk aantrekkelijk profiel hebt om te bekijken. Deel wat over jezelf, je leven en wat leuke weetjes. Laat de mensen weten wat voor leuk en actief persoon je bent!
  3. Misschien wel het belangrijkste wat er is, het word vaak niet gedaan in de wereld van het online daten. Maar daarentegen een hele belangrijke stap: ruim mensen uit de weg waarin je geen interesse hebt. Het online daten heeft een heel groot voordeel. Je kunt namelijk je bereik uitbreiden op het gebied van potentiële partners. Daarentegen is het erg belangrijk het speelveld uit te dunnen. Vertel eens iets over wie en wat je bent. Dan hebben we het natuurlijk niet alleen over fysiek, maar over je persoonlijkheid. Wat vind je leuk om te doen? Wat vind je belangrijk in een relatie? Een duidelijk profiel is erg belangrijk om "gelijkgestemde" personen aan te trekken.
  4. Hou er rekening mee dat je online date met een bepaald doel voor ogen. Zorg er daarom ook voor dat je potentiële liefdespartner dit doet met hetzelfde doel voor ogen. Als dit niet het geval is, is de kans erg groot dat de vonk niet zal overslaan. Dit omdat je beide simpelweg op zoek bent naar iets anders.
  5. Profielonderzoek is een handige manier om te kijken of de persoonlijkheid van de desbetreffende gebruiker overeen komt met hetgeen waar jij naar op zoek bent. Leer jezelf dan ook aan om goed en specifiek te kijken, het is dan ook belangrijk dat je rekening houd met je eigen behoeftes. Waar ben jij naar op zoek? Wat is voor jou het belangrijkst? Op het moment dat de desbetreffende gebruiker niet aan je hoofdcriteria voldoet, zoek dan verder. Is het je al opgevallen dat wij het nog niet gehad hebben over het uiterlijk? Alhoewel het erg lastig is, is het belangrijk om pas als laatste naar de foto's te kijken. Als het echt op liefde aankomt, is uiterlijk dan zo belangrijk?
  6. Voordat je naar het gezicht op de foto kijkt, is het belangrijk om eerst naar de omgeving te kijken. Kijk bijvoorbeeld waar zij mee bezig zijn, bij wie ze zijn en waar de foto is gemaakt. Vaak zegt dit al best wat over de desbetreffende persoon. Het kan je ook vertellen of je nu meer of minder geïnteresseerd bent in deze persoon.
  7. Op het moment dat je het gevoel hebt dat je je aangetrokken tot deze persoon voelt, kun je nog even naar de rest van de foto's kijken en kijken of je je daadwerkelijk aangetrokken voelt. Zoals ik eerder in deze tekst al benoemd heb zijn er belangrijke factoren die meespelen dan dit. Daarentegen is uiterlijk ook een grote meespelende factor, dit is iets wat je net iets dichterbij de juiste persoon laat voelen. Het is nog steeds wel belangrijk hier pas als laatste naar te kijken.
  8. Nu is het moment aangebroken waarop je kan gaan communiceren, als zij het eerste berichtje sturen is dat natuurlijk fantastisch. Indien zij dit niet doen, wees er als eerste bij. Stuur alleen geen chatbericht of knipoog, maar zeg iets over zijn of haar profiel waarin jij jezelf ook ziet. Het is erg belangrijk om een vraag te stellen, zo geef jij hen de reden om te reageren. Wees eerlijk en duidelijk over waarom jij jezelf met deze persoon zou kunnen zien.
  9. Zorg ervoor dat er geen fraude gepleegd kan worden en doe een uitgebreide check! Geef dan ook nooit zomaar informatie zoals je achternaam, E-mail, telefoonnummer of je woonplaats. Voer eerst een grondige background check uit. Zo ben je er zeker van dat dit geen nep profiel is. Een van de belangrijkste dingen die ik je hierin mee kan geven is dat op het moment dat een profiel er te mooi uitziet om waar te zijn, dit ook vaak het geval is. Maak je hier daarentegen niet al te veel zorgen over aangezien de meeste datingsites een goed en uitgebreid veiligheidsbeleid hebben.
  10. Ben je na meerdere gesprekken nog steeds geïnteresseerd in de desbetreffende persoon, probeer een telefoon gesprek met deze persoon te regelen, of nog beter een videogesprek. Sommige datingsites hebben een ingebouwde videogesprek functie wat dit toegankelijk maakt voor veel mensen. Dit kun je al zien als een heuse date, spreek een tijd af en praat zolang met elkaar als je wilt! Wees eerlijk en open en vertel wat over jezelf, leer elkaar hierdoor beter kennen. Op het moment dat je je hierna nog steeds voelt aangetrokken tot deze persoon, regel dan een echte date!

 

Op het moment dat je deze strategieën allemaal toe past zul je al snel resultaat zien, je zult merken dat het online daten erg leuk kan zijn en dat je sneller een geschikte partner zult vinden!

Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "10 Strategische Stappen om Liefde te Vinden Online"

dating, tips, strategie, succes, liefde vinden